Termeni si conditii

Folosind site-ul magazinuldeverighete.ro sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, va rugam sa nu folositi site-ul magazinuldeverighete.ro.

magazinuldeverighete.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

Informatii generale

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de internet magazinuldeverighete.ro. Acest site este intretinut si administrat de CFS 3D SAFE SRL

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON. Datorita volumului mare de informatii, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Colectarea de informatii personale

magazinuldeverighete.ro aplica cele mai inalte standarde in tratamentul confidential al clientilor. Toate informatiile inclusiv, dar nu exclusiv, cele legate de contul clientului, tranzactii, corespondenta sunt utilizate cu maxima discretie. Singurele informatii personale colectate de magazinuldeverighete.ro sunt acelea furnizate voluntar de catre utilizator, la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni. Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale.

Anumite functionalitati sau servicii din site necesita furnizarea anumitor informatii personale; acestea vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost furnizate si/sau pentru comunicarile dintre site si clientii sai, atunci cand acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anuntarea programului de sarbatori, reduceri de pret, promotii). magazinuldeverighete.ro nu va divulga informatiile personale ale utilizatorilor colectate pe site nici unei terte persoane neautorizate. Aceste informatii pot fi insa divulgate autoritatilor legale autorizate sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

magazinuldeverighete.ro poate furniza unor persoane competente informatii colective si statistici in legatura cu numarul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor sai, in scopul analizarii statistice a acestora. Aceste informatii nu vor include date de identificare personala.

Cautari

Toate functiile de cautare oferite de magazinuldeverighete.ro sunt puse la dispozitia utilizatorilor in scopul sporirii functionalitatii site-ului. magazinuldeverighete.ro nu colecteaza informatii personale in urma operatiunilor de cautare, dar poate pastra si analiza istoricul cautarilor efectuate, in scopul de a identifica interesele clientilor si de a imbunatati serviciile oferite acestora.

Hyperlink-uri si alte site-uri

magazinuldeverighete.ro poate include in site link-uri catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea CFS 3D SAFE SRL. magazinuldeverighete.ro nu poate fi, in nici o circumstanta, responsabil pentru continutul acestor site-uri.

Greseli de tiparire

magazinuldeverighete.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, magazinuldeverighete.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani

magazinuldeverighete.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii in magazinuldeverighete.ro, de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului magazinuldeverighete.ro, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

In cazul pierderii sau daca sesizati orice semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator, folositi in cel mai scurt timp posibil datele de contact postate pe magazinuldeverighete.ro. Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii, nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului. incluzand, dar nelimitandu-se la informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Promotii si concursuri

magazinuldeverighete.ro stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publica sau privata. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Totodata, reducerile din cadrul campaniilor in derulare nu se aplica retroactiv si nici nu se cumuleaza cu alte vouchere.

Pretul produselor

Preturile sunt afisate pe site in LEI (RON).

Termenul de Valabilitate, Garantia si/sau Service-ul Produselor

Garantia oferita pentru bijuterile achizitionate de pe magazinuldeverighete.ro cuprinde pietrele pretioase sau semipretioase ce intra in componenta acestora. In maxim 48 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original si impreuna cu originalele documentelor tranzactiei respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul obiect cu unul identic sau similar. CFS 3D SAFE SRL. isi rezerva dreptul de a refuza orice produs returnat de catre client daca respectivul obiect prezinta urme de purtare sau folosire. In ceea ce priveste certificatele GIA acestea se elibereaza doar la solicitarea clientului, in urma achitarii unui cost aditional de 25% din valoarea comenzii.

Politica de preturi

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. CFS 3D SAFE SRL.: va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre CFS 3D SAFE SRL.

Politica de returnare

Suma platita cu titlu de avans (reprezentand suma minima de plata pentru realizarea matritelor de atelier) nu se restituie in cazul produselor executate la comanda, personalizate, daca clientul se razgandeste si nu mai doreste achizitionarea produsului (indiferent de motiv) sau daca refuza receptionarea coletului de la serviciul de curierat. Avansul de 30% din valoarea comenzii se restituie in cazul produselor realizate la comanda, personalizate, doar daca acestea prezinta defecte vizibile datorate manoperei.
 

Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul magazinuldeverighete.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau prin card bancar. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul MDV sau in contul partenerilor Magazinul De Verighete. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Comenzile plasate pe site-ul magazinuldeverighete.ro si achitate cu cardul sunt procesate de catre mobilpay.ro in numele MDV sau al partenerilor Magazinul De Verighete.
MDV isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 48 de ore, depinde de disponibilitatea produsului respectiv. NU facem livrari prin Posta Romana. MDV isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor telefonic sau via e-mail.

Livrarea produselor vandute de Magazinul De Verighete este GRATUITA pentru comenzile de peste 500 de lei, se face prin firma de curierat SameDay (Bucuresti).

Livrarea produselor vandute de partenerii MDV se poate face si prin alte firme de curierat, iar costul de livrare este afisat in pagina fiecarui produs.

In weekend nu se fac livrari. Acestea se efectueaza doar in zilele lucratoare, de Luni pana Vineri. Inainte de a livra coletul, veti fi contactat telefonic de catre curier pentru a confirma prezenta dumneavoastra la adresa mentionata.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele ce sunt conforme cu comanda si cu nevoile acestuia.

MDV isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de MDV care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de MDV fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de MDV de la acest client.

Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul magazinuldeverighete.ro si orice incercare de frauda va fi raportata fara intarziere autoritatilor competente. Toate litigiile vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca litigiul nu poate fi solutionat pe cale amiabila, sau una din parti renunta la solutionarea pe cale amiabila, litigiul se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie, in conformitate cu Regulile de procedura arbitrala ale acestei Curti. Hotararea arbitrala este definitiva si obligatorie. Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii – cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei – pe intreaga durata a fortei majore.

Modalitati de plata

Plata produselor comandate de pe Site se poate realiza la momentul livrarii produselor de catre curier (ramburs) sau in avans – prin transfer bancar sau online cu card bancar, cu exceptia produselor care nu sunt pe stoc si se executa la comanda, pentru care se percepe un avans minim de 30% din valoarea produsului, cash sau plata card direct in magazin ori transfer bancar sau plata cu card bancar online, astfel ca acea comanda sa fie considerata ferma.

In cazul platilor online, Compania nu isi asuma raspunderea pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Utilizator, cum ar fi, dar fara a ne limita la comisioane de conversie valutara aplicate de banca emitenta a cardului, in cazul in care moneda emitenta a acestuia este alta decit RON.

Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului magazinuldeverighete.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea CFS 3D SAFE SRL. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul CFS 3D SAFE SRL. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

In cazul in care sesizati incalcarea drepturilor de autor asupra materialelor de pe magazinuldeverighete.ro (text sau foto), va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa: office@magazinuldeverighete.ro

Comentarii, Comunicari si Alte Date/Informatii

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. magazinuldeverighete.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea CFS 3D SAFE SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii CFS 3D SAFE SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, CFS 3D SAFE SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. CFS 3D SAFE SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului magazinuldeverighete.ro

Declinarea Responsabilitatii

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a firmei CFS 3D SAFE SRL si a fost alcatuit in stransa colaborare. Din acest motiv, CFS 3D SAFE SRL isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice dar nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate deoarece aceste produse sunt executate ma De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini cu titlu de prezentare in orice mod (culoare, aspect etc.)

Dispozitii Finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceasi cu un contract valabil incheiat.